Vi gör jobbet

På Werells så strävar vi efter att alltid ha hög tillgänglighet, så att du kan få snabb och effektiv hjälp när du behöver. Det är därför lätt att nå oss via telefon, sms, e-post eller personligt möte direkt på vårt kontor i Tumba. I vår organisation får du dessutom alltid ett personligt bemötande. Genom noggrant arbete så vill vi hjälpa dig att göra ditt företag mer lönsamt.


Hos oss kan du få hjälp med revision för små och medelstora aktiebolag, samt bostadsrätts- föreningar. Vi har även kompetens och erfarenhet av stiftelser, ideella föreningar, enskilda firmor, ekonomiska föreningar,  samt handels- och kommanditbolag. Tack vare vårt låga kostnads- läge så kan vi erbjuda dig samma kvalitet men till lägre pris än hos våra konkurrenter.

Våra tjänster

Revision

Revisionen är på många sätt en kvalitetsstämpel som ger trovärdighet till ditt företag. Låt oss hjälpa dig med att ge en
rättvis bild av ditt företag. Lär mer

Rådgivning

Vi på Werells besitter bred och lång kunskap inom olika ekonomiska frågor och erbjuder kvalitativ rådgivning. Vänd dig till
oss om du vill bolla ideér. Lär mer

Revision

Revision av aktiebolag och andra typer av organisationer är vår huvudverksamhet.

Revisionen är på många sätt en kvalitetsstämpel som ger trovärdighet åt ditt företags årsredovisning och övrig ekonomisk information. Syftet är att alla dina intressenter ska kunna förlita sig på den information ditt företag lämnar (FAR). Detta innebär att det kan finnas stora fördelar med en professionell revision, trots att den inte är lagstadgad.

Vår uppgift vid revision är att se till att din redovisning ger en rättvisande bild av ditt företag.

Revision: är att kritiskt granska, bedöma och uttala sig om ett företags redovisning och förvaltning. (FAR) Resultatet av revisionen är en revisionsberättelse.

Behov av intyg?
Vi hjälper till med olika typer av intyg som du kan behöva lämna till myndigheter och organisationer, som kräver kompetens av auktoriserad revisor.

Rådgivning

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med finansierings-, skatte- och obeståndsfrågor samt vid företagsöverlåtelser och generationsskiften. I vårt nätverk finns kompletterande kompetens att tillgå i form av redovisningskonsulter, skattejurister och advokater.

Sökte du hjälp med redovisningen?​

Bokföring är inget vi själva längre erbjuder, men vi samarbetar med kompetenta redovisningskonsulter som vi kan koppla ihop dig med.

Kontakta oss direkt

070 - 317 57 42
hakan@werells.se
Gröndalsvägen 2

147 30 Tumba