Om oss

Engagerad rådgivare

Engagerad rådgivare

Välkommen till Werells revisionsbyrå. Hos oss får du tillgång till kvalificerade och heltäckande revisionstjänster. Vi har helhetslösningar som inkluderar både ditt företag och dig som ägare.

Kvalificerad och heltäckande revision

Werells är en professionell, engagerad revisionsbyrå och rådgivare som fokuserar på att använda dina siffror på ett sätt som ger dig och ditt företag bättre beslutsunderlag, en tryggare utveckling och en ökad lönsamhet.

Vår viktigaste uppgift är, förutom att granska siffror, att vara uppdaterad inom lagstiftning och regelverk, att ge råd som hjälper dig i den dagliga verksamheten, och som stöttar företagets långsiktiga affärsmål.

Genom engagemang, kunskap och ett nätverk av specialistkompetenser vill vi bidra till att skapa en trygg plattform för dig att agera utifrån, så att du mer målinriktat kan fokusera på att skapa framgång för dig, ditt företag och dina kunder.

Werells Revisionsbyrå – i Tumba sedan 1975


”Genom engagemang, kunskap och med ett nätverk av specialistkompetenser vill vi bidra till att skapa en trygg plattform att agera utifrån, så att du mer målinriktat kan fokusera på att ta vara på dina ekonomiska – och affärsmässiga möjligheter. ”